جريدة الديار
الثلاثاء 3 نوفمبر 2026 07:38 صـ 23 جمادى أول 1448 هـ
بوابة الديار الإليكترونية | جريدة الديار
رئيس مجلس الإدارة أحمد عامررئيس التحريرسيد الضبع
القبض على رجل أعمال معروف من محافظة سوهاج في كمين أمني بالجيزة أسرة «طلاب من أجل مصر» بجامعة قناة السويس تنظم احتفالية كبرى لتهنئة الدكتور ناصر مندور بتجديد الثقة الرئاسية مبادرات مستدامة من وزارة التموين لتخفيف الأعباء عن المواطنين رئيس مجلس النواب يهنئ النائب هشام الحصري بفوزه بمنصب نائب رئيس البرلمان العربي التليفزيون الإيراني يحذر المواطنين لأول مرة من ضربات نووية «نميرة نجم»: إفريقيا شريك كامل في صياغة سياسات الهجرة وليست منفذ للقرارات الأوروبية رصاصة النهاية في كفر الدوار.. مصرع إمبراطور الكيف بعد اشتباك مع الداخلية ابتكار شباب جامعة المنصورة الجديدة: تحويل النفايات الإلكترونية إلى سماعات طبية رقمية عالية الدقة فيديو يطيح بسائق ميكروباص البحيرة.. حصل أجرة زيادة وسب الراكب البنك الأهلي يوقع عقد تمويل مع شركة مباني ادريس للمساهمة في تمويل مشروع KOUN برأس الحكمة روائح كريهة وقوارض تفتك بالزرع.. حكاية 13 قيراطاً تحولت لمقلب قمامة أمام كوبري الباشا ضربة قاضية لغشاشي البحيرة.. ضبط مخازن سلاحها ”السلع الفاسدة” وطن ملح مجهول

بعد أزمة ميكب آرتيست المحلة.. دينا فؤاد: «جاحدة ومعندهاش قلب»

 دينا فؤاد
دينا فؤاد

علقت الفنانة دينا فؤاد على واقعة الميكب آرتيست وذلك عبر خاصية الستوري على صفحتها الرسمية على موقع التواصل الاجتماعي للصور والفيديوهات “إنستجرام”.

وكتبت دينا فؤاد: "الميكب آرتيست اللي خلت عروسة تغسل وشها عشان مدفعتش الألف جنيه الفرق، دى مش إنسانة دى واحدة جاحدة ومعندهاش قلب، حتى لو البنت كذبت ومقالتش إن هی العروسة عشان مش معاها حق الميك اب السواريه، كان المفروض تبارکیلها وتسيبيها تكمل فرحتها و اعتبريه خير عملتيه يا غبية، مش تقوليلها يا تدفعى الفرق یا تغسلی وشك، إيه الغل و السواد ده، إزاى جالك قلب تكسرى خاطرها كده، ربنا يتولاكي برحمته ويعينك على قلبك الاسود ده".
وكانت عروس المحلة روت تفاصيل الواقعة، في تصريحات صحفية، أنها استقرت على حجز ميكب الخطوبة مع ميكب آرتيست تدعى نورا، وعندما سألت عن الأسعار الخاصة بها على الصفحة الرسمية لها، كان سعر الميكب السواريه مناسبا للعروس وهو 450 جنيها.

وقالت عروس المحلة: «أنا كنت عايزة ميكب بسيط، وكان السعر ده مناسبني عشان كدا حجزت، أنا مضحكتش عليها في حاجة، وبعد ما خلصنا، معجبنيش لأن المساعدة عملتلي ميكب أوڤر، بس متكلمتش».

وعلقت على الجدل المثار قائلة: «أولا أنا بجد بشكر كل الناس اللي دافعت عني، ثانيا اليوم عدي على خير وأنا نزلت من عندها قلت في سري بس حسبي الله ونعم الوكيل، وروحت البيت وعملت ميك اب لنفسي واتصورت سيشن، وكانت الخطوبه حلوة والموضوع أصلا نسيته ومكنش في بالي خالص».