جريدة الديار
الثلاثاء 26 مايو 2026 02:13 مـ 10 ذو الحجة 1447 هـ
بوابة الديار الإليكترونية | جريدة الديار
رئيس مجلس الإدارة أحمد عامررئيس التحريرسيد الضبع
المحافظ يتفقد المعرض الدائم للسلع الغذائية بحي شرق المنصورة المحافظ في جولة تفقدية بمخبز المحافظة للخبز المدعم بالمنصورة في يوم وقفة عرفات رئيس جامعة المنصورة الأهلية يهنئ رئيس الجمهورية بعيد الأضحى المبارك محافظ الشرقية يُصدر حركة تنقلات محدودة لإعادة تنظيم وتوزيع العمل بين عددٍ من رؤساء الوحدات المحلية برئاسة مركز ومدينة مشتول السوق وزيرة التنمية المحلية والبيئة توجه بتكثيف أعمال النظافة والتجميل ورفع القمامة ومخلفات الأضاحي خلال أيام العيد ”سويلم” يوجه برفع درجة الاستعداد القصوى بكافة أجهزة الوزارة خلال إجازة ”عيد الأضحى المبارك” محافظ قنا يهنئ فخامة رئيس الجمهورية بمناسبة عيد الأضحى المبارك محافظ سوهاج يهنئ شيخ الأزهر ووزير الأوقاف ومفتي الجمهورية بحلول عيد الأضحى المبارك محافظ الدقهلية: انتظام بيع الخبز المدعم بمخبز المحافظة ومنافذ التوزيع بمراكز المحافظة يوميا مستشفيات جامعة بنها ترفع حالة الطوارئ خلال احتفالات عيد الأضحي المبارك حادث اصطدام سيارتين ومصرع ٦ أشخاص على الطريق الصحراوي الشرقي ببني سويف رئيس جامعة المنصورة يهنئ القيادة السياسية ومنسوبي الجامعة والشعب المصري بعيد الأضحى المبارك

كيروش مرفوض.. تفاصيل الشرط الجزائي لمدرب منتخب مصر حسام حسن

كشف الإعلامي مهيب عبدالهادي تفاصيل جديدة في تعاقد اتحاد الكرة مع حسام حسن المدير الفني لـ منتخب مصر الوطني والشرط الجزائي.

قال مهيب عبدالهادي عبر برنامج اللعيب: معانا مفاجأة كبيرة لأول مرة بتتقال في تعاقد كابتن حسام حسن مع اتحاد الكرة دي انفراد لينا.

تابع : كابتن حسام حسن اتعاقد مع مجلس جمال علام مش مع مجلس اتحاد الكرة المصري الحالي .. ومكنشي فيه اي شروط جزائية.

أضاف: أي حد يطلع يقولك في بند محطوط في عقد حسام حسن لو طلعوا من المربع الذهبي معرفشي ايه لو موصلوش نهائي معرفشي ايه .. ده كله بالنسبه لحسام حسن ميعرفوش لانه مطلبشي اي شئ لما جيه يمضي العقد.

واصل: فالموضوع بسيط.. هو أي حد عايز يمشي كابتن حسام حسن هيقدر يمشيه من بكرة لان الراجل ماضي بدون أي شروط.

وأكمل: أنا معرفشي ليه الكلام ده بيطلع دلوقتي .. دلوقتي النية ايه بالنسبه لمدرب منتخب مصر الوطني حسام حسن؟

وأتم: كلام بيتردد أن في تفكير في البرتغالي كيروش خلفا للمدرب الحالي حسام حسن.. أو غيره .. أنا معرفشي مين ممكن يفكر في كيروش في الوضع الحالي.. الراجل منجحشي في أي محطة بعد منتخب مصر.

وقال أيضا: تاريخ مصر ونجاحاته مع كابتن حسن شحاته ثلاثه امم افريقيا يا جماعه وكابتن الجوهري كأس العالم.. كلهم مصريين.

واختتم حديثه قائلا: ليه كل اللي بيحصل في حسام حسن ده وقبل ما نخش أمم أفريقيا يطلع كلام بالشكل ده .. أنا معرفشي مين بيفكر في ايه وليه.