جريدة الديار
الأربعاء 18 مارس 2026 11:39 مـ 30 رمضان 1447 هـ
بوابة الديار الإليكترونية | جريدة الديار
رئيس مجلس الإدارة أحمد عامررئيس التحريرسيد الضبع
اجتماع تنسيقي لتفعيل خطة الاستعداد القصوى بمستشفيات جامعة المنصورة خلال إجازة عيد الفطر المبارك وكيل وزارة الشباب والرياضة بالدقهلية يقود اجتماعا تنسيقيا لرفع كفاءة الأنشطة بالمراكز «استعدادا للعيد» استعدادًا لعيد الفطر .. البحيرة ترفع درجة الطوارئ لضمان توافر السلع وانتظام عمل المخابز وزيرة التنمية المحلية والبيئة تهنئ الرئيس السيسي ورئيس الوزراء وشيخ الأزهر بحلول عيد الفطر المبارك الإصابة تمنع البطل المصري يوسف ابراهيم من المشاركة في بطولة أمريكا للمصارعة «القومي للإعاقة» يثمن موافقة مجلس الوزراء على الاستراتيجية الوطنية لتمكين الأشخاص ذوي الإعاقة (2026–2030) «حقك واجب».. ندوة مشتركة بين «القومي للإعاقة» و«الأعلى للشئون الإسلامية» بمسجد السيدة زينب المشرف العام على القومي للإعاقة تشيد بمسلسل ”صحاب الأرض” وتوثيقه للدور المصري في دعم فلسطين ”القومي للإعاقة” يشكل لجنة لرصد وتمثيل ذوي الهمم في دراما رمضان 2026 وزيرا ”التخطيط” و”التنمية المحلية والبيئة” يناقشان الموقف التنفيذي لخطة 2025/2026 والملامح الاستثمارية للعام الجديد وزيرة التنمية المحلية والبيئة تُوجه بتكثيف حملات النظافة ورفع 525 طن مخلفات بحي الهرم المحكمة تبرئ عاملًا من تهمة الاختلاس وتكشف عن فوضى إدارية

اخبار مصر… «نهاد أبو القمصان»: ساعة الجد هتلاقى الستات مع الرجالة واقفين لحراسة بوابة مصر

نهاد أبو القمصان
نهاد أبو القمصان

قالت نهاد أبو القمصان، المحامية بالنقض ورئيس المركز المصري لحقوق المرأة ، في تدوينة عبر حسابها الرسمي على موقع "فيسبوك" في هبل متشير من لجان الكترونية رسالة بتقول أن (خطيبها مجند وبيعيط ياعينى علشان طالع على حدود ليبيا .. طبعا بصرف النظر عن المجند الخارق اللي خاطب آلف هبلة أحب أقول حكاية شخصية".

وتابعت "أبو القمصان"،:" واحد قريبي خريج مدرسة وجامعه دولية ، أتجند حراسة على بوابة نادي ضباط في صلاح سالم ، كان بيهزر معايا ويقولى أخرتها أقف بواب ..النادي دا بقى لأجل حظة طلعت أشاعه أن (محمد مرسى ) محتجز فيه، اوم ايه : الاخوان يروحوا عايزين يهجموا على النادي ويقتحموه علشان يخرجو زعيمهم الملهم محمد مرسى". موضحة :" الشاب قريبي اللي المفروض مدلع وخريج المدارس الدولية قالى ايه : انا اللحظة اللى اتجمعوا وقرروا يهجمو على النادى حسيت يعنى ايه عسكرى حراسة انا واقف هنا احرس الباب دا وبصرف النظر عن أن (مرسى) جوا واللا لا ، انا شغلنتى حراسة الباب دا ، يعنى لو حد هيعدى من الباب دا يبقى على جثتى الأول ..وطبعا مقدرش حد يقتحم البوابة رغم أنهم كانو آلاف واللى كان بيحرس البوابة عشرات من ولادنا المجندين اللى كانو بيهزرو ، بس ساعة الجد مفيش هزار في حراسة".

وتابعت " دا يا قطة ياللى بتشيرى الرسالة الهبلة بالأوامر من لجان الكترونية هبلة بردو .. عساكر الجيش المصرى ، اللى يعرف عند الجد يعنى إيه حراسة بوابة نادى ما بالك حراسة بوابة مصر .. ساعة الجد هتلاقى الستات مع الرجالة واقفين لحراسة بوابة مصر".